Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Tipo Direct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Arhivare electronica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Procesarea electronică a documentelor

Societatea oferă o gamă completă de servicii de procesare electronică a documentelor. Capacitatea de procesare este de ordinul a zecilor de mii de foi A4/zi, cu corectură, serviciile fiind executate de specialişti  calificaţi pentru a opera un centru modern de procesare a documentelor.

Servicii complete de procesare electronică a documentelor

Serviciile includ procesarea unitară a documentelor pe suport de hârtie şi a celor electronice, în caz de nevoie şi sub formă de outsourcing. Tipuri de servicii:

digitalizarea documentelor pe suport de hârtie,
furnizarea de date de pe serverul de afişaj,
operarea sistemului de procesare a documentelor, procesarea unitară a documentelor digitalizate de pe suport de hârtie şi a celor create pe cale electronică.
Digitalizarea în cantităţi mari

Ca parte a sistemului de procesare electronică, oferim serviciul de prelucrare în cantităţi mari a documentelor din dosare pe suport de hârtie.

Digitalizarea zilnică prin scanare

Executăm de asemenea digitalizarea zilnică prin scanare, la sediul societăţii, a documentelor în cantităţi mai mici, a facturilor, contractelor etc. Procesarea include pregătirea documentelor, digitalizarea şi stocarea acestora.

Servicii speciale

Autentificarea documentelor digitalizate, cu ajutorul cardurilor chip de mare siguranţă (semnătură electronică, certificarea datei documentului etc.),
Procesarea de formulare şi chestionare, cu ajutorul tehnologiei OCR/ICR,
Proiectarea de imprimante utilizabile pentru identificarea optică a caracterelor
Din Gura in Gura