Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Tipo Direct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carduri de plastic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cardul bancar EMV

Serviciu complet de outsourcing card bancar al Imprimeriei Naţionale S.A. – Ungaria, bazat pe un proces certificat de fabricaţie şi condiţii de siguranţă. Execuţia şi personalizarea cardurilor bancare corespund standardelor tehnice şi de siguranţă,  prevăzute ca fiind obligatorii de către instituţiilor internaţionale. Prin urmare, unul dintre membrii societăţii mixte, Imprimeria Naţională S.A. – Ungaria, este autorizat să producă şi cardurile Mastercard şi VISA. Suntem pregătiţi să livrăm de asemenea carduri bancare chip, personalizate conform standardelor EMV. Ca serviciu auxiliar legat de cardurile bancare EMV, proiectăm şi executăm programele de loialitate care utilizează tehnologii cu chipuri, de asemenea realizăm plicuri personalizate şi plicuri PIN pentru expedierea cardurilor.

Cartele telefonice

Proprietarul din Ungaria al societăţii, Imprimeria Naţională SA– Ungaria, deţine certificatul TU4 pentru producerea cartelelor telefonice de reîncărcare şi chip,  personalizate prin metoda scratch-off. Certificarea internaţională constituie o garanţie de prim rang pentru societăţile de telecomunicaţii, referitor la serviciile de procesare de date, producţie, respectiv casare oferite de Imprimeria Naţională SA– Ungaria. La cerere, cardurile pot fi livrate împreună cu prospecte şi specimene de produse având mărimi identice cu cea cardurilor şi/sau alte mărimi.

Carduri de identificare de siguranţă, carduri chip cu sau fără contact

Imprimeria Naţională SA – Ungaria este cel mai mare producător din Ungaria al actelor sub formă de carduri – cărţi de identitate, permise de conducere, certificate de înmatriculare pentru vehicule, carnete de student. Societatea a produs în ultimii ani peste o sută de milioane de carduri şi peste un milion de carduri chip. Oferă de asemenea servicii complete privind livrarea de carduri care, prin utilizarea semnăturii electronice (PKI), înlesnesc aplicarea sistemelor de siguranţă la documentelor electronice şi  corespondenţă; prin includerea unui chip fără contact, cardurile pot fi transformate şi în carduri de acces.
Din Gura in Gura