Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Tipo Direct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii direct mailing
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nevoia de eficientizare a transmiterii informatiilor care apar in mod curent si/sau a facturilor constituie o necesitate pentru numeroase societati mari, prestatori de servicii care lucreaza cu un numar mare de clienti.

Emiterea in fiecare luna a zecilor de mii de facturi si imprimate, completate cu numele beneficiarului, expedierea acestora cat mai rapida si realizarea ordinelor de transfer bancar corespunzatoare sunt sarcini deosebit de complicate, mai ales in cazul in care tocmai din cauza investitiilor care ar trebui facute societatea nu intentioneaza sa dezvolte conditiile tehnice pentru acest lucru.

Oferim servicii complete de tiparire, personalizare, anvelopare si expediere postala, respectand intocmai prevederile privind protectia informatiilor.

Societatea este pregatita nu numai pentru personalizare zilnica, ci si pentru procesarea zilnica a scrisorilor nepreluate.

Scrisorile returnate sunt procesate electronic, fara a fi deschise, dupa care informatiile necesare identificarii sunt transmise si pe cale electronica, in forma dorita.

Scrisorile personalizate in mod regulat sunt puse la dispozitia clientului sub forma electronica (de exemplu in format pdf.)

Prin modernizarea continua a tehnologiilor, societatea noastra asigura executia completa, in conditii avantajoase, a balantelor de conturi personalizate si notificarilor imprimate color, respectiv a serviciilor de direct mail.
Din Gura in Gura